Stef Delva

Hoofdtrainer HapkidoStef traint al sinds 2010 bij Mudori. Hij behaalde zijn zwarte gordel onder onze oprichter grootmeester Guy Kusters in 2019 en leidt sinds 2021 onze club door een soms toch wel erg hobbelig parcours. Met een niet-aflatende dosis motivatie en discipline voorziet hij de trainingen voor zowel de jongeren als volwassenen op maandag- en vrijdagavond. 


Martijn Beckers

Trainer Hapkido
Hoofdtrainer Muay Thai
Hoofdtrainer Haedong Kumdo

Martijn startte in 1998 op 9-jarige leeftijd met vechtsport en traint sinds 2002 bij Mudori Lanaken. Hij is er ondertussen al een aantal jaren trainer Hapkido en Haedong Kumdo, waar hij een 3e dan en 1ste dan zwarte gordel in heeft. Sinds 2016 heeft hij zich mede door zijn verblijf in Thailand toegelegd op Thaiboksen en sinds september 2021 geeft hij hier ook les in op donderdagavond. 

Harrie Beckers

Trainer Hapkido
Trainer Haedong Kumdo
 


Naast een indrukwekkende staat van dienst die al begon in 1977 met Taekwondo, is Harrie tevens al jaren een bezield trainer Hapkido en Haedong Kumdo bij Mudori. Met meer Taekwondo wedstrijdtitels op zijn naam dan de rest van de leden bij elkaar, kunnen we altijd rekenen op zijn expertise in martial arts. Harrie was tot 2005 hoofdtrainer bij Taebaek Maastricht en is sindsdien trainer Hapkido en Haedong Kumdo bij Mudori Lanaken, waar hij dangraadhouder is in beide vechtsporten. 

Jana Devos

Assistent Trainer Hapkido
Trainer Kids Groep

Jana begon in 2002 bij de jongerengroep onder grootmeester Guy Kusters. Na een paar jaar pauze omwille van haar studies vond ze haar weg opnieuw naar de club in 2014. Daar traint ze sindsdien Hapkido en Haedong Kumdo, waar ze zich voorbereidt op het zwartebandexamen. Sinds 2021 gebruikt ze al die ervaring als assistent trainer bij de trainingen van de jongerengroep.  

Brecht Maes

Assistent Trainer Hapkido
Trainer Kids Groep

Met al meer dan tien jaar ervaring onder zijn arm, is Brecht sinds 2021 onze assistent trainer bij de jongerengroep. Brecht begon in 2012 in de jongerengroep en begeleidt nu de trainingen op vrijdagavond, terwijl hij in de volwassenengroep zelf volop traint in de voorbereiding naar zijn danexamen. 

Yves Coox

Gewezen Hoofdtrainer Hapkido
Erelid MUDORI Lanaken

Yves is sinds 1996 intensief bezig met verschillende gevechtssporten waaronder Hapkido, Hanmudo, Karate en Brazilian Jiu-jitsu.
Momenteel ondersteunt hij de trainersstaf en zorgt voor een kwaliteitsvolle opleiding van de volgende generatie zwarte gordels. Yves is dangraadhouder in Hanmudo & Hapkido